Privatlivspolitik

Denne online-kampagne er koordineret af NOAH. Hvis du har spørgsmål om sikkerhed og databeskyttelse, bedes du sende en e-mail til noah@noah.dk.

Vi behandler din e-mailadresse og andre personlige oplysninger fortroligt.

Vi udleverer ikke dine data til tredjeparter eller offentliggør dem uden dit samtykke. Personoplysninger vil ikke blive opbevaret længere, end det er nødvendigt. Sætter du kryds i det valgfrie felt, vil vi holde dig informeret om denne og lignende fremtidige kampagner. Hvis du på noget tidspunkt ønsker at afmelde dig e-maillisten, kan du gøre det ved at følge instruktionerne i e-mailen. Hvis du ønsker alle dine data slettet, skal du blot ringe eller sende en e-mail til os.

Vi tager alle forholdsregler for at sikre, at dine data bliver behandlet fortroligt. Desværre er ingen overførsel af data via internettet 100 % sikker. Selv om vi sigter mod at sikre beskyttelsen af dine personlige data, kan vi ikke garantere for sikkerheden af oplysningerne. Overdragelse af personlige oplysninger sker derfor for egen risiko. Når vi har modtaget dine oplysninger, gør vi vores bedste for at sikre dem på vores systemer.

Med dit samtykke giver vi enkelte oplysninger videre til politiske beslutningstagere, medier og offentligheden i almindelighed.Vi vil med underskriftsindsamlingen bruge dit navn i forbindelse med kampagnens PR-arbejde samt ved overrækkelsen af underskrifterne til de politiske beslutningstagere. Hverken din e-mail eller postadresse vil blive offentliggjort.

Når du besøger vores websted, gemmer vi forskellige standardoplysninger (såsom IP-adresse, tidspunkt og varighed, operativsystem, browser, sidevisninger og det websted, hvorfra du besøger os). Dette hjælper os med at forstå trafikmønstre og identificere problemer med vores online-værktøjer.

NOAH er en dansk miljøorganisation og -bevægelse stiftet i 1969. Vi er det danske medlem af det verdensomspændende græsrodsnetværk Friends of the Earth International

NOAH

Nørrebrogade 39, 1. tv.
2200 København N
35 36 12 12
noah@noah.dk

Med støtte fra
Udenrigsministeriets
Oplysningspulje